Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, από τις 10:00 το πρωί έως τις 5:00 το απόγευμα, ο Παγκύπριος Αντιλευχαιμικός Σύνδεσμος “ΖΩΗ” σε συνεργασία με το Φούτσαλ ΕΘΑ Έγκωμης πραγματοποίησε με επιτυχία Παιδικό Πανηγύρι, υπέρ των ατόμων που πάσχουν από λευχαιμία, λέμφωμα, πολλαπλούν μυέλωμα και άλλα αιματολογικά προβλήματα, στον χώρο της ΕΘΑ στην Έγκωμη
Η εκδήλωση περιλάμβανε δραστηριότητες και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους όπως φουσκωτά, πατίνια, τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια, face painting, ποδόσφαιρο, τοξοβολία και πολλά άλλα. Επίσης φαγητό και διάφορες λιχουδιές.
Στην εκδήλωση το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τη 20χρονη δράση του Συνδέσμου αλλά και για τη σημασία του εθελοντισμού.
Όλα τα έσοδα θα δοθούν στους πάσχοντες συνανθρώπους μας από λευχαιμία και άλλες συναφείς αιματολογικές ασθένειες.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και συνέβαλαν στην επιτυχία της, τους χορηγούς (ΟΠΑΠ Κύπρου, Α.Η.Κ και Cyta) και τους εθελοντές για τη πολύτιμη βοήθεια τους.
(Αρ. Άδειας 24/2022)