You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Γούρι 2024

Γούρι 2024

“Τα καλύτερα, τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή, δεν μπορείς να τα δεις, ούτε να τα αγγίξεις. Πρέπει να τα νιώσεις με την καρδιά σου“  Κέλερ Έλεν

Ο Παγκύπριος Αντιλευχαιμικός Σύνδεσμος “ΖΩΗ”, καλωσορίζει το νέο έτος 2024 με το σύνθημα,
“Νιώσε τα όλα με την καρδιά σου”.

Το σύνθημα, αντιπροσωπεύεται με το Γούρι 2024, το οποίο φέτος θα έχει το σχήμα της καρδιάς, θέλοντας έτσι να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλο τον κόσμο, να αναζητήσει την προσωπική του ευτυχία από την δύναμη της αγάπης μέσω των συναισθημάτων που νιώθουμε με την καρδιά μας.

Σε μία προσπάθεια συμπαράστασης και παροχής βοήθειας προς τους πάσχοντες, ο Σύνδεσμος διαθέτει προς πώληση Γούρια για το 2024. Τα γούρια είναι ασημένια με βαθμό 9250 (σφραγισμένο) και ειδικά επεξεργασμένα για να μην μαυρίζουν. Η δέση στο πάνω μέρος του χεριού είναι χειροποίητη μακραμέ και διατίθεται σε 2 χρωματισμούς, μαύρο και κόκκινο.

Περισσότερα

Ο δικός μου Νικητής

Το πιο κάτω τραγούδι έγινε με την πρωτοβουλία και την ουσιαστική συμμετοχή και προσπάθεια του Παγκύπριου Αντιλευχαιμικού Συνδέσμου «ΖΩΗ» με αφορμή τα είκοσι χρόνια λειτουργίας και προσφοράς του.

Οι δικοί μας νικητές είναι αυτοί που τους γνωρίσαμε στους αιματολογικούς θαλάμους και στον παιδογκολογικό θάλαμο. Κάποιοι από αυτούς υποβάλλονται τώρα σε θεραπείες , κάνοντας τον δικό τους αγώνα, κάποιοι έχουν γίνει καλά και επέστρεψαν στην καθημερινότητα τους, και κάποιοι άλλοι έχουν φύγει μακριά από εμάς και βρίσκονται ανάμεσα στους Αγγέλους.

Αυτό το τραγούδι που έγινε με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας του Συνδέσμου μας, το αφιερώνουμε σε όλους τους ασθενείς που αγωνίζονται στη ζωή. Όλοι αυτοί είναι οι δικοί μας νικητές και όλοι εμείς στην οικογένεια του Παγκύπριου Αντιλευχαιμικού Συνδέσμου «ΖΩΗ» δίνουμε την υπόσχεση ότι θα είμαστε δίπλα σε αυτούς, και στα μέλη των οικογενειών τους καθημερινά!!!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Σκεύη Κουλουμπρή για το τραγούδι και την ενορχήστρωση και την Άρτεμις Μουρέττου η οποία έγραψε αυτούς τους υπέροχους στοίχους, τους συντελεστές και όλους όσους ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Συνδέσμου και συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί αυτό το τραγούδι. Τέλος, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ασθενείς που συμμετείχαν στο βιντεοκλίπ, χαρίζοντας μας συναισθήματα χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας.

"Στο βάθος ξέρεις πως μπορείς,
Κι εγώ σε βλέπω κάθε μέρα να κερδίζεις
Κι όταν στα δάκρυα κρυφτείς
Με ομορφιά και με αλήθεια πλημμυρίζεις
Είσ' ο δικός μου νικητής
Μες στο ταξίδι της ζωής και το γνωρίζεις!"

Φυλαχτό

Ο Παγκύπριος Αντιλευχαιμικός Σύνδεσμος “ΖΩΗ» επευφημεί τη ΖΩΗ, με τη δημιουργία του διαχρονικού, συλλεκτικού φυλαχτού του, το οποίο εξέδωσε με την ευκαιρία των 15χρονων (2017) του.

O Σύνδεσμός σημειώνει πως «το φυλαχτό μας, δώρο για σας και τους αγαπημένους σας, κοσμεί το χέρι σας σε κόκκινο, μαύρο και γκρίζο κορδονάκι και εκφράζει την πολύτιμη ευχή σε όλους τους συνανθρώπους μας:

"Zωή να ‘χεις"

Το φυλαχτό είναι κατασκευασμένο από ασήμι 925° και τιμάται στα €15. Αποτελεί εισφορά προς τον Σύνδεσμο για να συνεχίσει να παρέχει δωρεάν βοήθεια στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι πάσχουν από λευχαιμία και άλλες αιματολογικές ασθένειες.

Μπορείτε να το βρείτε:
Στα γραφεία του Συνδέσμου στη Λευκωσία: 22342080
Σε όλες τις πόλεις μετά από παραγγελία: 22342080 / zoe@antileukemia-zoe.org.cy

Αφηγήσεις Μαχητών ζωής

“Μην φοβηθείς αυτόν που στήριξε στην πίστη απάνω την ελπίδα.
Τον είδα στη ζωή να μάχεται μ’ανίκητο τον είδα.”

Περισσότερα